ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΗ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ!

 

original-oikogeneiaki

Το canderel είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να περιορίσουν την ζάχαρη χωρίς να στερηθούν την γλυκία γεύση ! Με μηδέν θερμίδες ανά ταμπλέτα και μόλις δύο θερμίδες ανά κουταλάκι όταν χρησιμοποιείται σε σκόνη , είναι εύκολο να χρησιμοποιείται το canderel σε οποιοδήποτε σημείο της ημέρας.

 

Ταμπλέτες των 120 και 360

Συγκρίνετε το με την  ζάχαρη η οποία περιέχει περίπου 20 θερμίδες ανα κουταλάκι και θα δείτε πόσο έξυπνη κίνηση είναι να χρησιμοποιείται το canderel στα ζεστά ροφήματα σας.

Γλυκάνετε να ζεστά ροφήματα σας όλη την διάρκεια της ημέρας με τα δισκία canderel. Κάθε ταμπλέτα έχει την ίδια γλυκύτητα με ένα κουταλάκι ζάχαρη αλλά δεν περιέχει καθόλου θερμίδες. 

Συστατικά: Λακτόζη ( από γάλα), γλυκαντικά: ασπαρτάμη (10%),ακεσουλφάμη-Κ (6,7%), σταθεροποιητές: Μκροκρυσταλλική κυταρρίνη, νατριούχος CMC με σταυροειδείς δεσμούς, αρωματική ουσία.* Περιέχει πηγή φαινυλαλανίνης.

Βάζο 40 και 90 γραμμαρίων 

Συνολικά περιέχει τα ίδια επίπεδα γλυκύτητας με την ζάχαρη με την ίδια νόστιμη γεύση που αγαπάτε αλλά με λιγότερες θερμίδες. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε απλά για να γλυκάνετε λίγο την γεύση των δημητριακών στο πρωινό σας η ακόμα και πάνω από τα φρούτα.

Χάρη στην νέα συνταγή του canderel σε σκόνη μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αντικαταστήσετε την ζάχαρη σε οποιαδήποτε από τις αγαπημένες σας συνταγές. 

Συστατικά: Μαλτοδεξτρίνη, γλυκαντικό: Σουκραλόζη (1,23%)

Canderel sticks

Εύκολο στην χρήση με ιδανική δόση το canderel sticks είναι εύκολο να το μεταφέρεται παντού μαζί σας. Ιδανικό για ποτά και για πασπάλισμα στα φρούτα, στα δημητριακά και στο γιαούρτι σας με δέκα φορές λιγότερες θερμίδες από την ζάχαρη.

Συστατικά: Δεξτρόζη, γλυκαντικά: ασπαρτάμη (1,74%), ακεσουλφάμη-Κ (1,16%), αρωματική ουσία. *Περιέχει πηγή φαινυλαλανίνης.