Ζελέ σε φλούδα πορτοκαλιού

Υλικά για 8 άτομα

  • 6 πορτοκάλια με καθαρή φλούδα
  • 2 κουταλιές της σούπας CANDEREL
  • 4 φύλλα ζελατίνα

 

Εκτέλεση

Μουσκεύετε τη ζελατίνα σε κρύο νερό. Κόβετε τα πορτοκάλια στη μέση, τα στύβετε πολύ προσεκτικά για να μη χαλάσει η φλούδα. Καθαρίζετε τις φλούδες από τα υπολείμματα του στυψίματος, τις πλένετε καλά και τις σκουπίζετε. Περνάτε το χυμό από σουρωτήρι και το ζεσταίνετε. Ενώ είναι  ζεστός  προσθέτετε  τη ζελατίνα   και  το Canderel. Γεμίζετε τις φλούδες  και τις τοποθετείτε στο ψυγείο.  Όταν πήξει το ζελέ τις κόβετε με το μαχαίρι στη μέση και τις σερβίρετε σε πιατέλα.