Φιλέτο με σάλτσα πιπεριού και μουστάρδας

  Διατροφικές Πληροφορίες   Ανά Μερίδα:  174 Kcal  Λιπαρά 7 γρ.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ανά Μερίδα:

174 Kcal

Λιπαρά 7 γρ.

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κουταλιά της σούπας καυτερή μουστάρδα
  • 2 κουταλάκια του γλυκού πάστα ντομάτας
  • 2 κουταλάκια του γλυκού Canderel
  • 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο

 

Εκτέλεση

Ανακατέψτε τη μουστάρδα, την πάστα ντομάτας, το Canderel, το μηλόξυδο και το πιπέρι και με το μισό μίγμα περιχύστε τα φιλετάκια.  Σε ένα μεγάλο τηγάνι (και σε δυνατή φωτιά), βάλτε τα φιλετάκια με τη μεριά που έχει ποτιστεί από το μίγμα να κοιτάει προς εσάς. Ψήστε για 3-4 λεπτά και μετά γυρίστε από την άλλη μεριά. Περιχύστε και αυτή τη μεριά με το υπόλοιπο μίγμα και αφήστε τα για άλλα 3-4 λεπτά να ψηθούν. Σερβίρετε με πατατοσαλάτα ή σπανάκι.