Κοτόπουλο Korma

  Διατροφικές Πληροφορίες   Ανά Μερίδα:  381 kcal  Πρωτεΐνες 47 γρ.  Υδατάνθρακες 8 γρ.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ανά Μερίδα:

381 kcal

Πρωτεΐνες 47 γρ.

Υδατάνθρακες 8 γρ.

Υλικά για 4 άτομα

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα

1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε κύβους

100γρ. πάστα κάρυ απαλό, τύπου korma (προαιρετικά)

 

Εκτέλεση

Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι.Προσθέστε το κοτόπουλο και το κρεμμύδι και τηγανίστε τα για 3 με 4 λεπτά.Προσθέστε την πάστα του κάρυ και ανακατέψτε. Συνεχίστε το τηγάνισμα για 2 ακόμη λεπτά.Προσθέστε το νερό, αφού πάρει μια βράση, χαμηλώστε τη φωτιά για να σιγοβράσει το φαγητό  για 35-40 λεπτά. Προσθέστε το γιαούρτι και το Canderel ανακατεύοντας. Πασπαλίστε το με τα αμύγδαλα και τον κόλιανδρο και σερβίρετε με μπόλικο ρύζι.